Info

Mandales de l’ànima, des de l’ànima per l’ànima…

L’univers és un mandala d’incomptables mandales de totes dimensions, i la vida es manifesta creant mandales meravellosos. Dibuixant mandales podem submergir-nos en aquest incessant flux de creació i explorar els nostres processos creatius.

Sóc l’Elena Sanfeliu, des de molt petita que dibuixo flors que amb la maternitat han passat a ser mandales. Creo els mandales meditant i a mà alçada sobre paper, roba, pedres o panxes d’embarassad@s. Tots neixen d’un punt i van dibuixant-se com una dansa al voltant d’aquest. Un gir constant entorn del centre, allunyant-nos i apropant-nos a ell, una representació còsmica de la vida.

Dibuixar o acolorir mandales ens convida a estar amb nosaltres mateix@s, en l’ara i l’aquí. A no planificar el que farem a continuació ni jutjar el que estem fent. És una pràctica de la presència, de sentir la vida que es manifesta a través nostre. Mentre el mandala va emergint ens sorprèn amb respostes a preguntes que potser no som ni conscients que ens estem fent.

Els mandales són eines precioses per meditar que ens faciliten transitar l’estrès o tensions connectant amb l’amor que som. El silenci ple de vibracions que ens transmeten ens centren, harmonitzen, i ens omplen de pau i benestar.

Posa un mandala a la teva vida :)

 

Ofereixo:

– Postals, pòsters, calendaris, mòbils, pedres i altres creacions amb mandales.
– Mandales de l’ànima, creats connectant amb tu, únics per a tu
– Moments de plaer, presència i connexió per a embarassad@s pintant la seva panxa
– Propostes per dibuixar o pintar mandales
– Tallers per viure i compartir l’experiència de crear mandales en grup.


Reseñas

Profesionales relacionados